For ei fantastisk helg!

Da var MVGS 2009 ferdig for denne gang og vi har skilt lag i Steinkjer. Noen reiste rett hjem med fly, andre blir i trøndelag og en god del tar nattbussen tilbake til vestlandet og Førde i natt. Alt i alt har helga vært ei kanonhelg med masse moro!

Jentene fikk det tøft allerede i gruppespillet og åttendelsfinalen, og tapte to veldig jevne 2-1 kamper. Disse kampene kunne veldig gjerne ha gått begge veier og da ville resultatene sett veldig annerledes ut. Men all heder og ære til jentene som også har vist at de kan spille god volleyball. Spesielt skal jentene har for at de backa opp mix- og guttelaget på en fantastisk måte etter at de selv røyk ut!:)

Som jeg skrev tidligere vant mix-laget til slutt bronsefinalen mot Sandnes VGS 2-1.
Den endte 2-1(28-26, 32-34, 15-13) En av de værste(spennende) kampene Magne hadd vært med på kommenterte han. En utrulig bra prestasjon!:)

Gutta spilte finale mot Wang Toppidrett i mesterskapets siste kamp, og det endte desverre med tap 0-2 (25-19, 25-20) Wang var gode, men Sunnfjordgutta var i perioder godt opp i ledelse og kunne ha tatt gullet. I år som i fjor gikk altså guttegullet til Østlandet, men vi er veldig godt fornøyde med sølv!:)

Vi vil også gratulere Kenneth og Hafstadjentene som også tok seg helt til finalen i årets mesterskap. Der møtte de også Wang som var litt for sterke, men et veldig flott resultat av Hafstad!:)
Gratulerer så masse til Wang som gjorde reint bord under årets turnering!




1 kommentar:

Anonym sa...

Sunnfjord FHS rocks! Hvilken sang danset dere til på tribunen under finalene på søndagen?? Dritkult;D