Åpningsturnering i Bergen

I helga var hele beach- og volleyball i Bergen for å spille åpningsturneringa av 1. 2. og 3. divisjon i distriktet. Vi reiste tidlig lørdagsmorgen klokka halv åtte fra Førde og var framma i Bergen halv elleve for å spille de første kampene nesten med en gang. På lørdag stilte Førde Volleyballklubb med to herrelag og fire damelag. Vi på Solvang hadde et av de lagene i hver klasse.

På lørdag var det 2. og 3.divisjonslagene som spilte. Jentene starta dagen bra og vant sin pulje etter 2-0 seier over Kvernbit og 2-1 over KFUM/Volda.
I mellomspillet vant de også første kamp mot Osterøy, men tapte mot Askøy i den avgjørende kampen om semifinaleplass.

Gutta møtte mye tyngre motstand i gruppespillet og tapte begge sine kamper. De var nære på i begge kampene med jevne settsifre, men var litt uheldige til slutt.

Søndag var det 1.divisjonsturnering og nivået ble heva. Guttene og jentene stilte også her lag, men ble svekka av at noen av spillerne ble utlånt til andre lag. Cecilie, Ingvil og Josefine fikk prøve seg sammen med Førdes 1.divisjonslag og fikk godt med spilletid. Laget endte til slutt på en fjerde plass etter et litt surt tap i bronsefinalen. Resten av Solvang-jentene møtte veldig tøff motstand i pulja og røyk ut litt tidligere, men også de hang veldig bra med mot gode 1.divisjonslag.

På guttesida var det Henning og Torbjørn som fikk prøve seg sammen med et toppa Førdelag. Sammen med flere elitespillere og noen av førdes beste juniorspillere endte de på en sterk 2.plass, etter tap mot et lag som hadde rundt 300 landskamper tilsammen. Solvang-gutta Røyk også ut litt tidligere, men imponerte sterkt med å ta sett fra etablerte 1.divisjonslag!

Alt i alt har det vært ei veldig god helg med masse spilletid og action. Vi har spilt 20 kamper tilsammen og har treningsfri mandag etter ei helg med mye spilling.
Bilder kommer senere:)

Martin

Ingen kommentarer: