Vi koser oss i Tyrkia!


Hei alle sammen der hjemme!

Beklager sein oppdatering, men har ikke hatt internett før nå. Håper på oppdateringer hver dag framover.

Vi ankom Alanya klokka fire og var ikke i seng før fem torsdagsmorgen. Vi sov lenge og spiste frokost i tolv-tida før folk traska litt rundt og gjorde seg kjent i nærområde her. Hotellet ligger i enden av Kleopatrastranda her i Alanya. Vi trener på Palm Beach Club som ligger helt i den andre enden av stranda, ca 2 km og 25 minutter å gå. Palm Beach Club er et flott sted med gode fasiliteter for trening og hygge. Første treningsøkt var 17-19 torsdag og flere blir det!

På en vanlig dag her i Alanya er det om lag 35 grader og helt skyfritt. Det var 45 grader for ikke mange uker siden, så vi er heldige som slipper unna den værste varmen. Som regel trener vi to ganger for dagen, en om mårran og en om kvelden.

I dag er det lørdag og temperaturen ligger på 36 grader. Vi trente i dag mårrest fra 9-11 og har ny trening 16-18. I kveld skal vi på en "lokal" resturant som heter Vikingen. Der snakker alle ansatte norsk og norske fiskeboller serves om ønskelig. Ikke akkurat den mest tyrkiske og eksotiske plassen, men de viser landskamp i kveld som vi vil få med oss. Etterpå drar vi på diskotet i byen og danser!:D

Vi har det veldig fint og koser oss masse. Hilser fra gjengen til kjente og kjære der hjemme:)

Over og ut for i dag, følg med i morgen:)


Beach- og Volleyball 08/09

Magne snakker med trener Heidi

Ingen kommentarer: