Türkey - del 1.

Nå har vi vært i Tyrkia i seks dager. Her kommer er oppsummering med mer eller mindre små og store usakligheter:
Vi dro søndag 10.10.10 kl. 15.45 fra broderlandet. Gjensynsgleden var stor og det gikk inflasjon i
diverse røverhistorier fra høstferien. Amalie var verst. Vi var klare til å dra (ja, ja - hva da? hva var det nå han sa..)

Ingrid og La er flotte ambasadører for Sunnfjord Folkehøgskule og viser hva de mener om krig og fred og sånn. Tilfeldigvis står Janne og Amalie bak. 19,5 i stilpoeng til Ingrid. 16 til La.









Flyselskapet som fikk den store æren å fly de sunne norske ungdommene nedover var Turkish Airline(s). Første etappe var Gardermoen-Istanbul. Maten vi fikk servert var weltklas, pluss pluss. Biff og kylling. Meget sterkt av tyrkerne. Klamhetsskalen på ryggen derimot ble sprengt før vi hadde passert Gøteborg. Godt og varmt med andre ord.





Einar var meget fornøyd med at han fikk sitte sammen Jürg.








Linjelærer Hagne Morrnes moret seg på flyet med å slå Sigve og undertegnede i hodet med sin tyrkiske avis. Snodig fyr.











Med hodeverk og klam rygg gikk vi inn til landing til en fantastisk klar og opplyst Istanbulkveld. Magne holdt et lite foredrag om historien til Istanbul. Vi har fortsatt ikke fått googlet om alt dette Magne sier om div. årstall og Mustafa Kemaler er bare impulsivt dikting av den gærne førdianeren eller reell kunnskap. Skal bli interessant å finne ut. På flyturen fra Istanbul til Antalya får vi kvinnelig pilot. Take off gikk flotters, men landingen var litt mer kreativ.. Tore mente landinga var litt i det hardeste slaget. Tore er en beskjeden mann.
Vel nede på tyrkisk jord for andre gang fikk alle bagasjen - bortsett fra Jørgen.


Gutta boys går relativt amok og begynner å klappe da Nils begynner å danse "Springar" på flyplassen i Antalya. Neida.









Vel fremme på Club Kastalia 02.30 natt til mandag.









Osmanske klemmer fra Gjermund og gjengen:D

Ingen kommentarer: