Türkey - del 2.

Her kommer en ny update fra de nordiske sandløvene. De siste dagene har gått med til trening, turnering og mageproblemer. Fra mandag til onsdag trente vi 1-3 økter daglig med ball, styrke og kondisjon. Etter første trening på mandag tok Marcelo med oss på løpetur på stranda. Rammene var satt. Hvis 5 eller flere greide å slå brasilianeren slapp vi "punishment". Marcelo hadde skrytt kondisjonsevnen sin opp i skyene og fallhøyden var dessverre stor da han måtte se seg slått av 9 Sunnfjord-elever. Ingrid imponerte stort med å få en finfin 5. plass. Gratulino.

Tirsdag hadde vi to balløkter og sirkeltrening. Godt å slenge hodet sitt på puta da vi skulle legge oss. Det som var så forsmedelig var at det tysk-tyrkiske hotellet vårt hadde bestemt seg for å kjøre discokveld med start 23.30. Det hørtes ut som H.P Baxxter og de andre vennene hans i de noe harry dance/technobandet "Scooter" sto rett utenfor hotelldøra og holdt konsert. Får håpe tyskerne hadde "time of their lives".
Onsdag hadde vi balløkt på morgningen og shopping/styrketrening i Alanya på ettermiddagen.
Ikke overraskende var det ringreven fra Romsdal, Tore Elias, som greide å prute til seg gratis t-skjorte. Romsdølinger ass.
Torsdag begynte turneringene og mageprobleme på Club Kastalia. Hotellet arrangerte turnering i beachvolleyball. I jenteklassen var det kun Sunnfjordlag. Nysgjerrige Nils hadde satt opp lag på jentesiden. Her ble det et rotterace til siste ball var slått ned i den støvete sanda på Club Kastalia. Regine og Ida holdt hodet kaldest og vant drøssevis med heder og ære. Knips, knips:) På guttesiden var det med seks norske lag og seks tyske. Joakim/Einar, Jørgen/Pingo og Morten/Dag kom seg videre til kvartfinalen. Morten og Dag var de eneste som kom seg videre til semien der de skulle møte to meget populære tyskere. Sunnfjord-elevene satt alle kluter til for å overdøve de mange tyske turistene som hadde tatt turen ned til beachen. Det ble en meget jevn batalje der det tyske paret til slutt vant 22-20. Moro kamp og bra stemning rundt banen.

På fredag hadde vi morgenøkt, styrketrening og 4-mannsturnering senere på dagen. På morgenøkta var det manko på 8 elever som måtte stå av pågrunn av dårlig mage/vondt i hodet. Et par av disse greide å mobilisere seg til 4-mannsturnering kl. 15.00 samme dag. Magne hadde satt opp 8 lag med fire spillere på hvert. Flere lag måtte spille med tre spillere. I
4-mannsturneringen brukte vi nesten unntak kun innendørsregler. Stipp Regine med sine kjappe fingerslag på legginga og sine noget utspekulerte plasseringsslag med samme fingerslagsteknikk, ble reinkarnert som volleyballspiller i løpet av denne 4-mannsturneringen. Kort summert var det de gamle som var eldst. Morten og Gjermund akkompagnert med ekte nordnorsk temperament, her representert med Malene, skjøv all motstand til side og kunne dra seieren i land.
Det er ikke bare elevene som har utvidet lungekapasiteten her i Tyrkia. Linjelærer Hornnes har også hatt skummel framgang etter utallige løpeturer etter kelnere som tar tallerkenen hans litt for tidlig.
I dag, lørdag, har de fleste av elevene som har slitt med sjukdom blitt bedre. Ingrid har vært uheldig og tråkket over. Ny turnering kl. 15 i dag. Det blir Disco hell i kveld og Lovers Cave i mårra. Mye å se fram til!!


Yngvild og Mona i et herlig driv!














Kjekk ungfole som vet å sette pris på all inclusive. Einar som prøver å spise på seg diabetes under middagen på fredag.


































Martin snublet i istralla på vei til do. Vil du vite mer om hvordan dette skjedde, kan du sende en mail til:
Einartøyzzegutt91@hotmail.com

Fredag dro vi på show på hotellet. Kan trygt si at tyrkisk underholdning var litt annerledes enn norsk. Føler ikke for å utdype dette.










Joakim fikk prøve rekvisitaene som ble brukt på showet. Dette gjorde absolutt dagen for den blide kvinesdølen.





Gjermund:D

Ingen kommentarer: