Türkey - del 3

På lørdag var det svingom inne i Alanya. Magne hadde gjort avtale med Belman diskotek på fredagen om å bli hentet med buss på hotellet vårt. Ettersom vår kontaktperson ikke tok telefonen på lørdag, måtte Magne prøve å ringe hans brødre, søstre, fettere og kusiner - uten nytte. Uansett, vi kom oss ned til Alanya med en slags buss før kl. 22.00. Det som måtte oss nede i Alanya var et regnskyll som tyrkerne ikke hadde sett maken til siden Sigurd Jorsalfar trasket de samme områdene for 900 år siden. Men nordmannen med ryggsekk lar seg ikke stoppe av litt ekte ruskevær. Han finner seg en restaurant, kjøper seg en kopp kaffe og drar fram kortstokken. No biggie. Vi svingte oss fram og tilbake på de ulike diskotekene frem til kl. 01.30. Da var alternativet å legge seg på kaia og få åtte timer søvn før båtturen begynte, eller dra hjem på hotellet å sove der. Tror de fleste valgte det siste.
Søndag hadde vi vår beste dag værmessig. Sol og blå himmel hele dagen og Middelhavet med sine 25 grader til å kjøle seg ned når det ble for varmt på dekk. De tyrkiske båteierne hadde også et svært og flott lydanlegg på båten som de brukte til å spille remixa uptechno-låter av all populærmusikk som er laget de siste 5 årene. Da de spilte Alexanders Rybaks Fairytale i technoutgvave, døde vi litt. Vi overlevde musikken og hoppinga fra Devil`
s cave senere på dagen, selvom båtfolka blingsa med en 2-3 meter da de skulle anslå lengden fra vannoverflata til bunnen. "
Safety comes first in Turkey".
Mandag hadde vi den tyngste dagen hittil. 4 økter mine damer og herrer! Først balløkt fra 09.00-10.50. Deretter styrke fra 11.30 til 12.45 - men det stopper ikke her. Ny balløkt kl. 15 til 17 før intervall et kvarter etter andre balløkta. Deilig, deilig.
Ny dag med fire økter i morgen. Leben ist güt:D
Cecilie fikk gratis banansplitt dersom servitørene fikk sprute sjokoladesaus i fjeset hennes. Cecilie er ikke vond å be












Lo og Mona foran det Knut Jørgen Røed Ødegaard ville kalt ruskevær.








Disco-disco all night long








Båtturen - techno og tæning på et høyt nivå.






Svette klemmer fra nordboerne.

Ingen kommentarer: