En helt fantastisk BRONSEMEDALJE

Kl 10:00 søndag sto 9 spente jenter fra Mandal i sør, via Bø til Steinkjer i nord klare til å spille om bronsemedaljen. De skulle møtte Hafstad VGS som er den videregående skolen i Førde. Dette var et spesielt møte. Lærer Magne Hornnes har trent opp nesten samtlige på Hafstad-laget gjennom Tambarskjelvar i.l. I tillegg spiller flere av jentene våre 1. divisjon sammen med 4 av de i start-oppstillinga til Hafstad.
Lokal-derby! Sunnfjord kom veldig dårlig i gang. Hafstad servet oss rett å slett i senk! For å kunne følge med motstanderne skrev vi også statistikk på dem. Den viste at de hadde forferdelige mottak og for de som skjønner seg på statistikken vår så var Hafstad på minus-siden i angrep. Alt vi måtte gjøre var å stoppe servene deres. På stillinga 22-13 til Hafstad skjedde det noe. Hva det var vet vi enda ikke, men på et eller annet vis klarte vi å ta igjen poeng for poeng og skiftet til slutt side med 1-0 i vår favør. Jentene jobbet helt utrolig og gjorde noe ingen trodde skulle gå.
Neste sett hadde vi styringa hele veien. Vi dro fra Hafstad helt fra starten av. Etter å kun ha gitt fra oss 11 poeng kunne alle sammen juble over en fantastisk fin bronsemedalje.

Gratulerer Helene, Hilde V, Hilde Ø, Jeanette, Nina, Amalie, Lene, Marita, Hanne, Randi, Birgitte, Rebekka, Marlen, Tonje og Anna Sofie!

Ingen kommentarer: