Framme i Trondheim


Onsdag morgen kl 0830 kjørte Per-Egil, Jeanette, Jøran og Randi fra volleyball + Ingrid på dans til Trondheim for å ta seg av utdanningsmessa der oppe. Snøen lavet ned og først etter to gode timer med kjøring ble føret godt nok til at bussen passerte 50-tallet på speedometeret. Etter en liten times pause på Lom + en hel del stopping på diverse Statoil-stasjoner for å fylle opp sjåførens kaffeavtalekopp var gjengen framme i "barte-by". Standen i Trondheim spektrum ble rigget og kl 1900 dro alle hver til sitt. I morgen kl 0900 starter morroa og da er det Ingrid, Jøran og Per-Egil som møter med friskt mot klare for å rekrutere nye Sunnfjord-elever.

Bortsett fra at blinklyset på Fiaten henger seg opp og håndbremsen frøs på turen over Strynefjellet har turen gått overraskende bra. Endelig har vi et varmeapparat som klarer å holde oss varme! =)

Vi håper dere på skolen har det fiiiint og ønsker spesielt jentene lykke til i morgen da de spiller D2-kamp mot Førde kl 2000 i Førdehuset! ;-)

1 kommentar:

Go gjengen på volleyball sa...

Godt å høre at dere er framme og alt greit. Flott. Takk for gode ønsker for kamp i morgen. Det går sikkert fint. Præikas