Det går strålende for Sunnfjord! (se link til resultater i bunnen av nyheten)

Kl 0515 i mårrest var jentene oppe! Etter litt lett oppvarming på skolen dro vi ned i Førdehuset der en tøff kamp mot Wang toppidrettsgymnas ventet kl 0700. Jentene kjørte på å ga det de hadde, noe som var nok til en fin 2-0 seier.
-
Guttene fikk sove en time lengre. Kl 0800 sto de klar og Steinkjer vgs var motstander. Pga av div skader sparte vi litt på folk, og de som fikk tillitt fra start viste at vi har mange gode ess på hånden (les: folk på benken) som også kan spille fantastisk volleyball. En lett 2-0 seier!
-
Mix-laget fikk det tøffere. De møtte sterk motstand i Berg vgs fra østlandet. Etter å ha tapt det første settet kom de sterkt tilbake og ledet godt i det andre. Dessverre holdt det ikke helt inn. Berg tok inn forspranget og kunne juble over å ha slått Sunnfjord FHS.
-
Med tre lag som har spilt 6 kamper og kun 1 tap skal vi si oss meget godt fornøyde med starten på mesterskapet. Videre utover dagen får vi se hvordan vi ligger an når tøffere motstand venter i sluttspillet!
-
Vi ønsker oss selv nok en gang, LYKKE TIL! ;-)

(For dere som ønsker å se hvordan det går med oss utover dagen kan dere klikke dere inn på linken å lese resultater. For dere som ikke skjønner noe av det så kommer det mer info i kveld!
=)
http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=mvgs_2008forde

Ha en fortsatt strålende dag der ute! :)

Ingen kommentarer: