Vi tapte ikke gullet, vi VANT sølvet!

Kort om kampen.

Guttene gikk på banen med en enorm selvtillit! Første sett var veldig jevnt. Vi lå hele tiden et par poeng foran, og selv om wang bet seg godt fast klarte de aldri å ta oss igjen. Vi dro i fra på slutten og vant hele 25-18.

Det neste settet var temmelig likt helt til vi kom til stillinga 14-13 til oss. Da hadde Aleksander og Rune vært inne for Jørgen og Jan Ivar. Når vi skulle skifte begge tilbake ble det misforståelser og guttene som kom inn gikk til feil posisjon. Vi vant neste ball, men da oppdaget dommeren at noe var galt. Vi tapte poenget vi hadde vunnet og Wang fikk i stede poeng pga vår oppstillingsfeil. Nå var det de som var foran. Guttene ble litt frustrerte og klarte ikke å koble på igjen. Wang tok settet 25-21 og vi måtte ha et tredje og avgjørende sett.

Vi startet ikke bra. Wang ledet 4-1 før vi våknet og gikk opp i ledelsen 5-4. Derfra var det så tett som det kunne bli. Stemninga var spent og lagene brukte begge sine time-outer. Vi fikk matchball på stillinga 14-13. Vi hadde to muligheter til å drepe ballen før Wang slo til og utlignet til 14-14. Deretter kom det 2 tøffe ballvekslinger som Wang tok og kunne juble over en fin gullmedalje.

Guttene var langt nede, men alt i alt spilte vi en veldig god kamp, og møtte et veldig bra lag, å da er det lov å tape. Dette er den beste prestasjonen Sunnfjord har hatt i et skolemesterskap på lenge! Sammen med jentenes bronsemedalje kan vi si at vi har satt ny rekord med å ta medaljer i MVGS.

Gratulerer folkens!!

Ingen kommentarer: