Første dag over

Vårt første møte med Copacabana!



Da var første dag i Rio over og gjengen har trekt tilbake til hotellromma sine. Vi har brukt dagen til å bli kjent med området vi bor i og de lokale trenerne. Vi har faktisk åtte brasilianske trenere her nede som er med oss to treninger for dagen. Det er sju gutter og for første gang en kvinnelig trener vi har med oss.

Første trening var i dag fra 15 og utover. Folk var ganske gira og spilte i flere timer etter at treningen faktisk var slutt. Etter trening må vi ha i oss masse mat og drikke. I Rio har de noen geniale resturanter hvor man betaler kilospris for det man spiser. Rundt 100,- for et kilo mat er vell ikke så ille. Her har de en enorm bufét hvor man kan lesse på så mye mat enn vil! Hvorfor kan ingen starte noe slikt i Norge??:)

En gjeng samla utenfor en kilospris-resturant. I Norge lukker man døren for å holde kulda ute, i Rio lukker man døren for å holde varmen ute...

I mårra er det en "vanlig" dag med to treninger; en på mårran og en utpå ettermiddagen. På gjensyn!

Martin

2 kommentarer:

Odd Erling sa...

Ser herlig ut!! :)
Keep the updates coming, Martin! Vi følger spent med!
Odd E

Jan Ivar sa...

Den derre læssing maten e jaggu me god du trøndern! ;) Her er det bare halvslappe chips med tilhørende ihjel frityrstekt fisk alla Olaug!

Kos dere i Rio, morsomt å lese hva det dere driver!
Og Oddis, du er en maskin! ;)

Hugs the IceMan!