Lørdag og søndag

Nå er vi ferdig med litt av ei helg her i Rio. På lørdag starta vi dagen med å dra opp til Corcovado som Åge Aleksandersen synger så vakkert om i ei låt. Det er et 700m høyt fjell hvor den berømte kristusstatua står. Statuen er kåra som et av de sju undere i den moderne verden og står 35m høy. Under statua er det et lite og spesielt kapell som vi kunne besøke. Oppe ved statuen får man en 360-graders utsikt av hele Rio de Janeiro.


Jeepene vi kjørte opp til Corcovado. Vannkrig på tur tilbake, Magne har nettopp kasta den tomme flaska si over i den andre jeepen:)


Senere på lørdagen hadde vi ei treningsøkt før vi gikk ut på en nattklubb på kvelden.
Brassene tok oss med på et populært disko i sentrum hvor vi dansa og hadde det gøy.

Vi ble ikke for sent hjemme for på søndag dro vi på King of the Beach turnering på Ipanemastranda. Den ble spilt mellom Pedro Counha som spilte med Franco, og Pedro Solberg som spilte med Emanuel. De som har sett litt beachvolley vet at disse spillerne er blant verdens aller beste. Årets king of the beach ble Pedro Solberg.
En fantastisk kamp med masse liv og trøkk!


I dag mandag skal vi ha en vanlig dag igjen med to treningsøkter. Første starter nå klokka 0930-1100 lokal tid, og neste 1500-1630.

Halvor drar en "Nils Numme" foran treningsfeltet vårt

1 kommentar:

Jan Ivar sa...

Hehehehehe, på bildet med Magne som kaster flaska ser det ut som om dere er på vei til å regelrett "smøre" hu gamla med stokken brutalt og nådeløst ned i asfalten. For ett magisk øyeblikk, creds til fotografen!