Besøkte det brasilianske landslaget!!!

Onsdags morgen reiste vi tidlig fra hotellet vårt og satte oss på bussen til Saquarema hvor det brasilianske landslaget holder til!


Saquarema er et treningsresort hvor landslagene i alle klassene har treningssamling forskjellige tider på året. Akkurat når vi var det U17 landslaget i begge klassene som holdt til der. En gjeng med lange staker!! Noen av jentespillerene var nesten like høy som noen av våre lengste guttespillere, kun rundt 190 altså!... 


Etter en drøyt tre timer lang busstur kom vi fram til resortet og ble raskt tatt imot og vist litt rundt. De hadde flotte utstillinger av landslagets prestasjoner opp gjennom årene både innendørs og på beachen. Virkelig interessant å kikke på alle pokalene og bildene de hadde satt opp! Et lite volleyballmuseum!



Vi rakk akkurat ikke å få sett på morgentreningene til brasilianerne på grunn av en liten forsinkelse. Derfor spiste vi liksågodt litt lunsh etter at vi hadde sett litt runt omkring i hallen de trener i. 

Vi fikk låne beachvolleyball banene etter lunsh og kjørte igang med en mixturnering. Vi fikk vell spilt to, tre kamper før himmelen åpnet seg og det begynnte å lyne og tordne enormt!! 
Vi kom oss under tak, men når styggværet ikke gav seg gikk vi heller inn i hallen for å se på ettermiddagstreninga til jentene.


Etter en egentlig veldig flott dag i Saquarema satte vi oss på bussen tilbake til hotellet.Spillerene og trenerene vi møtte var veldig hyggelige og imøtekommende. De smilte og det så ut som om de var like nysgjerrige på oss som vi var på dem!

Det var virkelig artig å se hvor gode så unge spiller kan være. Men da vil jeg også nevne igjen høyden! Jeg tipper gjennomsnitts høgden på sekstenåringe spillere der var vell på rundt 180 + !! 

En fin dag i Saquarema, virkelig!!:)

Klem fra volleyballgjengen på Sunnfjord;*




1 kommentar:

Anonym sa...

All honør til deg Kristin.
Endelig noen som oppdaterer bloggen og du gjør det veldig bra.