Maracanã!!!

Torsdagskveld var det klart for at Flamengo skulle spille hjemmekamp på den gigantiske fotballstadion Maracanã! Vi er litt usikre om dette er verdens støste fotballstadio for under årenes gang har kapasiteten for tilskuere variert mye, men vi kan bekrefte at det er den største vi har sett iallefall! :p


Vi ankom Maracanã med buss og gikk en god stund rundt stadion for å finne vår inngang. Det var en del av dem! Når vi endelig kom oss inn var stemningen allerede godt igang. Cirka 20.000 tilskuere brølet, gråt, buet og ropte alt de kunne for at deres lag skulle vinne. Når dette er sagt må vi vell si at det var kun ti personer som støttet motstanderene til Flamengo. Det var et stort overtall av gale Flamengosupportere!

Det var mange tomme seter på stadion under denne kampen, men det skal jo godt gjøres i fylle hele stadion da. Rekorden er på 199 854 tilskuere. Den ble satt i 1950 under VM-kampen mellom Uruguay og Brasil. En koselig brasilianer vi snakket med på stadion fortalte at det sies at det var over 200 000 tilskuere, men dette kan ikke bekreftes fordi telleverket ble ødelagt av folkemassene som ville inn på stadion. 


Men vi lagde liv sammen med brassene selvom vi ikke var så utrolig mange. Gjermund, Anders og Vitor tok av sammen med dem og Vitor viste nordmennene hvordan man skulle oppføre seg på en fotballkamp. MAN SKAL TA HELT AV!!!


Det var i tillegg en veldig spennende kamp. To straffer, et rødt- og et gult kort og seks mål. Stillingen ble 3-3 til Flamengosupporterenes fortvilelse!

En stor opplevelse!!!


  

Ingen kommentarer: