Cumbuco og paradis hotell!

Nå har vi vært noen dager i Cumbuco, noen mil unna Fortaleza. Her er det rett og slett nydelig, å det kunne merkes at humøret ble tusen ganger bedre når vi tok inn på paradis hotell, rett ved stranda. Det er virkelig en idyll! Vi trener rett ved hotellet og hører konstant store flotte bølger som slår inn mot stranda!

Vi har hatt flere beachvolleyball treninger etter vi kom, og en mixturnering. Vi har for det meste holdt oss rundt hotellet, men det skulle bare mangle for her har vi alt vi trenger. Vi har basseng, resturanter, milevis med strand, og vi kan til og med ta oss en ridetur hvis vi vil!

I dag ble vi trent av en brasilianer som heter Ricardo. Magne syns det var veldig artig å "kødde" med oss på bussturen hit med at Ricardo og Emanuell holder på å "preppe" banene til vi kom, men vi skjønte raskt at vi ikke skulle bli trent av verdensstjernene da! Virkelig slemt å tulle med noe slikt Magne!!!

Men når det er sagt må jeg si at Ricardo var en utrolig dyktig trener. Jeg har til nå ikke sett bedre jobbing som på treningen i dag. Han kom med veldig bra øvelser som vi lærte mye av, og som vi virkelig likte. Motivasjonen var på topp! Til og med de som ikke følte seg helt bra, glemte hvor de hadde vondt!!:D

Nettverket er litt til og fra, men vi prøver å oppdatere dere så ofte vi kan! Nå er det bare to dager igjen i Brasil. Tida har gått veldig fort, men tipper mange er klar for å komme "heim te ho mor!"

I morgen har vi en fri dag, vi skal dra inn til Fortaleza og shoppe, sole oss på stranda og dra på en aquapark. Det blir sikkert en perfekt dag for alle og en hver! Søndag skal vi ha avslutning på hele treningsoppholdet og spille turnering før vi må pakke og reise nordover igjen!

Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi savner dere der hjemme, virkelig!
Klem fra volleyballgjengen på Sunnfjord!;*

Ingen kommentarer: