Rio Rio Rio De Janeiro!

Solbyen Rio De Janeiro er helt utrolig fantastisk! En enormt stor by som har alt man kunne tenke seg, på godt og vondt!

Vi landet i Brasil temmelig slitne etter en lang, lang reise. Det var mange brasilianere som gav lange blikk når kremen av klassen var iført kosedress når temperaturen snek seg opp mot tjue grader en tidlig tirsdags morgen!

Vi kom oss til hotellet Golden Tulip Continental etter intens venting på flyplassen pga. en ubetalt regning som en av hemsedølingene hadde glemt forrige gang han var i det vakre landet Brasil!

Vi ble introdusert for de brasilianske trenerne våre når vi ankom hotellet og ble raskt tatt med på en kort omvisningstur i området hvor vi skulle trene og sole oss de neste dagene. Leme og Copacabana er to fantastiske strender hvor beachvolleyballnett preger mesteparten av strendene!

Vi har hatt en til to beachvolleyball treninger hver dag, vi har hatt beachvolleyball turneringer sammen med brasilianere og vi har virkelig tatt strandlivet med storm! Noen har vel vært litt mer rutinerte enn andre i solsteiken på stranden. Et dusin hummere har herved blitt født på Leme Beach og Marcello mener at en av stippene "is dangerously red!"

Vi har også hatt en innendørskamp på både gutte og jente siden mot Botafogo. De gikk veldig bra selvom det er enormt varmt i hallene her nede på grunn av dårlig aircondition. Vi ble vant til det raskt og tok som sagt brassene med storm og vant! Alle har nå fått med seg hva sjøsprøyten vil si!! Har nå laget ett nytt "heiarop" : It's raining Støyt Halleluja!

Når man er i Rio må man få med seg noen av de mange turistattraksjonene! Vi har besøkt Sugarloaf, verdens største fotballstadion, Maracanã og Kristus statuen. Vi har i tillegg vært på et uendelig markedet, Jeeptour gjennom jungelen, vært på et digert kjøpesenter som heter Rio De Sol og hatt grillparty på stranden.

Vi har hatt det toppers i Rio og nå har vi vært i Belem i noen dager. Oppdateringer herfra kommer snart sammen med litt flere beskrivelser fra alt vi har opplevd i Rio De Janeiro!

Klem fra Volleyballgjengen!;*

Ingen kommentarer: