Ciao Rio!

I kveld avsluttet vi oppholdet i Rio. 20 av oss trosset noen regndråper og dro opp på sukkertoppen. Vi hadde vognene på tur opp for oss selv og da vi kom til toppen var det kun de ansatte i tillegg til oss! :-) På turen opp kunne vi ikke se noen ting, men da vi hadde stått en liten stund på toppen åpnet plutselig tåka seg og hele Rio de Janeiro kom til syne. Et fantastisk syn!

Etter sukkertoppen dro alle sammen til jentehotellet der vi møttes i et møterom vi hadde lånt. 7 av de lokale trenerne kom også. Vi fikk en hilsen fra alle de og gruppa vår gav hver enkelt et bilde av oss signert av alle elevene samt en kopp fra skolen.

Siste utsjekkingsinformasjon og vi tok kveld! Etter en del klemming og farvell på både norsk, engelsk og portugisisk dro elevene tilbake på rommene. I morgen er det vekking 06:30! Bussen går kl 08:00 og da gjelder det å være på plass.

To ting:
- Når vi drar fra hotellet i morgen tidlig forlater vi også mest sannsynlig det "moderne" internettet her nede. Skal gjøre det vi kan for å holde dere oppdatert de siste dagene av turen, men kan ikke garantere noe! :-/
- Noen er flinke å legger inn kommentarer. Fortsett med dette! Hyggelig å lese litt fra dere der ute også innimellom.

For å se dagsplan videre er det bare å klikke seg inn på et litt eldre innlegg der turen ble skrevet opp.

Da gjenstår det bare å ta farvell med denne flotte byen! Gode opplevelser, uforglemmelige minner og nye vennskap er stiftet.

Rio baby, Rio! :)

Ingen kommentarer: