Rio baby, rio!!

Ja, nå er det offisielt! Vi er framme i Sør Amerika, Brasil og Rio! Turen ned gikk helt ok. På Gardermoen fikk vi kun sjekket inn halve gruppa videre fra Paris. Hvis alt gikk som det skulle hadde vi 50 minutter på den store flyplassen der. Alt gikk ikke som det skulle og vi dro fra litt for sent fra Oslo. HELDIGVIS ventet to kjekke karer på oss da vi kom fram og gikk ut av flyet. (takk til damen i innsjekkinga på G.moen!!) De guidet oss kjapt fram til innsjekking der de som manglet boarding-kort fikk det. Folk smilte ikke akkurat til oss da vi kom ombord i flyet, 3 gode kvarter etter at det skulle tatt av, men men, vi var iallefall med!

Turen videre tok rundt 11 timer. Alle hadde hver sin skjerm i seteryggen der en kunne velge mellom rundt 10 filmer, og mange spill! Mat ble servert fortløpende og ca kl 2230 (norsk tid) landet vi igjen. I år er vi fordelt på to hoteller. Magne bor med jentene på et, og Per-Egil bor med guttene og de eksterne på et annet.

I kveld var det felles middag før alle krøp til køys. I morgen skal vi møtes på Copacabana-stranden kl 10:00 (lokal tid) og få en liten omvisning på formiddagen. 14:30 starter første treningsøkta! (Vi ligger tre timer bak Norge!)

Bilder og video kommer, vi er på nett!! :)

Ingen kommentarer: