Mandag 18 februar


(+ 4 timer for norsk tid!)
Dagen starter med vekking og frokost klokka 08:30. Halv ti reiser vi inn til Uruguyana, inn mot sentrum.. Sara-markedet er 2-3 kvadratkilometer stort og her får man kjøpt alt, absolutt alt! Mulig å gjøre mange gode kupp.

Klokka 1400 møtes vi for siste gang på treningsfeltet her på Copacabana. Ei intern sandvolleyball-turnering samt gruppebilde står da for tur. Vi holder på til ca kl 17:00.

Etter mange dagers forsøk har vi nå kun et forsøk igjen på å komme oss opp til Sukkertoppen. Siden jentene klarte å vinne en kamp i dag røyk hele tidsplanen og sola rakk å gå ned før vi kom oss opp. Dagen før var guttene helt utladet etter et enormt kjør den siste uka, og dagen før der igjen kom skyene og Tor med hammeren utpå ettermiddagen å ødela. I morgen må vi derfor opp, uansett vær, vind og føreforhold! :-) Avgang fra hotellene 18:00.

Når vi er tilbake fra Sukkertoppen er det tid for å pakke kofferten. Før det skjer skal vi ha ei lita samling. Tidlig tirsdag reiser vi fra Rio de Janeiro med kurs for Ilha Grande der vi skal ha 3 dager med ferie og hvile før vi skal hjem til nordpolen igjen og da må vi dessverre ta farvell med "trener-teamet" vårt her nede. Pitter blir også igjen. Han skal være her i vinterferien vår og kommer tilbake til skolen ei uke etter at vi drar. For å kunne trene både guttene og jentene samtidig er det totalt 8 trenere som har vært tilstede på hver økt, en stor gjeng!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei,igjen til dere alle.Flotte bilder og filmsnutter som er laget,artig og følge med.Kos dere videre,her i Trøndelag regner det i bøtter og spann.Hilsen mammaen til Jøran