Jentenes innendørsturnering

Det ble en tøff start for jentene våre i dag. Etter guttenes to tap i går var vi forberedt på at det fort kunne bli det samme resultatet. Alikevell fikk vi en trøkk i trynet i første kampen mot Flamengo. Da siste ball var slått i gulvet sto det 2-21 på poengtavla. Flamengo-jentene servet som maskiner, og vi klarte aldri å finne en rytme. Humøret sto etterhvert i stil med rytmen og jentene var langt nede da vi samlet oss utenfor hallen etter kampen. Neste kamp var mot Campus. Et lag fra staten Rio de Janeiro, som hadde reist langt, ja hele 4 timer for å være med på turneringa. (Vi ga de ikke reiseplanen vår..!;) De hadde vunnet en og tapt en før de skulle møte oss.

Så litt for de med en liten tanke peiling på volleyball: Første kamp spilte vi 2-opplegger med Jeanette og Amalie. Det kunne jo fungert, men siden Flamengo presset sånn på serve fant vi aldri ut av det. Nina slo inn et poeng, mens det andre var en servefeil! Nå gikk vi over til 1-legger med fjorårets elev og opplegger Yngvild "Yngvald" Schei. Jeanette sto som diagonal slik at vi også skulle kunne bruke henne hvis det ble krise.

Jentene fikk opp humøret fra første ball og rytmen i spillet satt. Kanskje var det Yngvilds jublende piruetter for hvert poeng som gjorde utslaget? Helene svevde også høyt i skyene både under smashene og etter smashene når hun hadde slått inn ballen. Vi dro fra Campus og ledet klart. Men mot slutten av kampen stagnerte det litt igjen. Det vi slo over ble plukka opp gang på gang. Jentene dippet et par gode baller, men brassene på det andre siden av nettet ville ikke gi seg og klarte å få dem opp. Yngvild gikk for å serve på stillinga 19-18 til oss. Hun viste mental styrke og dro til det hun kunne.. Serveess!! Det siste poenget fikk vi også. VICTORY!

For andre gang i disse turneringene har vi slått et brasiliansk lag. Forrige gang var det guttene i 03/04 som gjorde det!

Vi spilte med et brakett-oppsett for de som kjenner det. Siste kampen møtte vi derfor Flamengo igjen. Tror ikke vi sier mer enn at vi tapte her.. ;-)

Film kommer!

Ingen kommentarer: