Paa Ilha Grande!!

Heisann igjen folkens!

(Undertegnede misliker utenlandske tastatur som mangler alt av knapper, men skal prove aa fortelle litt alikevell!) :)

Kom oss avgaarde i rett tid fra Rio paa tirsdag. Bussen tok oss til Angra dos Reis, og vi hadde en fantastisk baat-tur paa 4 timer inkl bading, lunch og sightseeing for vi kom til Abraao, ¨byen¨ her ute. I Gaar var vi paa stranden Lopes Mendes som flere ganger er kaaret til Brasils vakreste strand og dermed ogsaa en av verdens vakreste.

I dag har elevene hatt en fridag. Selv om tur til Rio og Copacabana hores idyllisk ut, har det vaert et hardt opplegg for de fleste. Ungdommene satte derfor pris paa sin foerste fridag. Bading, soling og hyppige besok i is-baren her nede ++ har dominert dagen for de fleste.

I morgen er oppholdet over og kl 10:00 gaar baaten herfra. (14:00 norsk tid)
Busstur videre fra Angra dos Reis til Rio og flyplassen for vi setter oss paa flyet hjemover. 7 timer venting i Paris er nok det verste vi har foran oss, men ta det med ro.. Vi skal nok finne paa noe lurt der ogsaa. Gjemsel etc passer vel perfekt paa den enorme CDG-flyplassen.

Flere filmer og bilder er knipset og foreviget. Det faar dere se mer av naar vi kommer hjem til stabile nettforhold.

Peace out fra oss i Brasil for denne gang! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen tilbake til Norge, skulle gjerne hatt besøk på Mære og sett hvor brun du er. Mamma Per-Egil

Anonym sa...

God tur hjem til gamlelandet. Håper dere har fått slappet godt av et par dager. Vi her hjemme er fortsatt vinterbleke, men krokusen blomstrer i hagen, så det går rette veien. Hilsen fra Helene sin mor.