Søndag 17 februar

Guttene har fri mesteparten av dagen. Jentene får sove helt til klokka 0900. Da må de opp å spise frokost og forberede seg til dagens innendørsturnering. Jentene kommer også til å møte tøff motstand i de lagene som står på andre siden av nettet når turneringa blåses i gang.


Senere på kvelden skal vi opp på Sukkertoppen. Sukkertoppen er et kjent fjell i Rio de Janeiro. Vi tar taubane opp til et fjell for så å hoppe inn i enda ei vogn som dere ser på bildet som frakter oss opp til topp nr 2. Bilder/film fra turen kommer! :) Noen som hadde høydeskrekk.... ?

Info:
-Klokka her nede skal vi skru en time tilbake i natt. Slik at tidsforskjellen til Norge øker fra 3 til 4 timer. Kan være kjekt å vite for dere der hjemme.
-Mange filmer som er lastet opp nå. Har slitt en del med å laste opp større filer, men nettet var i kjempehumør nå i kveld/natt, så lastet opp alt som var ferdig redigert. Kos dere med litt video! Lagt ut litt få bilder, men bildeseriene kommer når vi kommer oss tilbake til Norge og litt mer stabile internett-forhold! :)

Ingen kommentarer: